Home Bagsværd

Hos home Bagsværd møder du et dynamisk og erfarent team, hvor nøgleord som ærgerrighed, nærvær og professionalisme er i højsædet.

Om Home Bagsværd

Vi bestræber os på altid at gå forrest for vores kunder og være på forkant med enhver situation, for at sikre dig en tryg bolighandel!

Når du skal vælge en kompetent ejendomsmægler til at få din bolig solgt, skal du tage os med på råd. Vi har erfaring indenfor salg af alle typer ejendomme i lokalområdet, og vi har løbende mange spændende boliger til salg i Haspegårdskvarteret, Regattakvarteret, Værebrokvarteret, Stengården, Stengårdskvarteret m.fl. Netop vores unikke lokalkendskab og ’finger på pulsen’ sikrer dig det bedste salgsforløb.

Åbningstider

Mandag – Torsdag: 9.00 – 17.00
Fredag: 9.00 – 16.00
Lørdag: Efter aftale
Søndag: 10.00 – 16.00

Når du inviterer os på besøg, vil du fra dag ét være i trygge hænder. Vi prioriterer et nært og personligt samarbejde højt, og din personlige mægler står altid til rådighed med svar på de forskellige spørgsmål, der måtte være eller opstå. Sammen med dig sørger vi for at lægge en salgsstrategi, der tager højde for, hvor du er, og hvor markedet ligger. Vi afholder løbende salgsmøder for at opretholde kvaliteten og tilpasse efter de behov og ønsker, du måtte have.

Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med din bolighandel. Vi glæder os til at høre fra dig.