GF Forsikring

Dit lokale forsikringsselskab der som medlemsejet forsikringsselskab deler overskuddet hvert år og samtidig er tæt på sine medlemmer. 

Om GF Forsikring

Hos GF Forsikring vil vi gerne kende vores medlemmer og derfor er det oftest også den samme du taler med. Hos GF Forsikring Kbh Nord er vi samlet ni rådgivere og assurandører.  

Hos GF Forsikring går vi op i at have tilfredse medlemmer. Derfor er vi glade og stolte over vi har en høj tilfredshedsscore på Trustpilot samt en høj kundetilfredshed målt på brancheniveau af EPSI. Vi har senest vundet bedst i test af forbrugerrådet på ulykkesforsikring 2020 samt den samlet forsikringspakke i 2019.

Åbningstider

Mandag – fredag: kl. 8.30 – 16.00
Lørdag + Søndag: lukket

Du har mulighed for samlerabat hvis du samler dine forsikringer hos GF Forsikring og der er unikke medlemsfordele hvis du eks. er medlem af Ældresagen eller Diabetesforeningen. Hos GF Forsikring har vi fokus på dig, og tager udgangspunkt i dit behov for forsikring. 

Vi glæder os derfor til at høre fra dig og fortælle dig mere omkring, hvad vi kan tilbyde dig som medlem af GF Forsikring.